Кои ще бъдат най-успешните и магични дни през октомври?

Сподели

6 октомври – край на ретроградния Плутон

Първата планета, която ще започне директното си движение, ще бъде Плутон. Този ден ще бъде време на нови запознанства, романтика и любов, общуването ще върви с лекота. Намирането на общ език с хората ще бъде много по-лесно и този ефект ще продължи няколко месеца.

<p><strong>6 октомври &ndash; край на ретроградния Плутон</strong></p>

<p>Първата планета, която ще започне директното си движение, ще бъде <a href="https://www.edna.bg/astrologia/retrograden-pluton-kakvo-da-ochakva-vsiaka-zodiia-4664472" target="_blank"><u><strong>Плутон</strong></u></a>. Този ден ще бъде време на нови запознанства, романтика и любов, общуването ще върви с лекота. Намирането на общ език с хората ще бъде много по-лесно и този ефект ще продължи няколко месеца.</p>

10 октомври – огледална дата

10.10 е чудесен ден да предприемете нещо ново и да планирате нещата за бъдещето. На този ден единицата ще управлява света, така че всичко ще се получи за тези, които не се страхуват да помолят за помощ и да я предоставят на другите. Голям късмет очаква отговорните личности, които не отлагат нищо за по-късно.

<p><strong>11 октомври &ndash; край на ретроградния Сатурн </strong></p>

<p>На този ден много семейни разногласия ще изчезнат на заден план. Това също ще намали вероятността от малки проблеми в бизнеса и на работното място. На 11 октомври ще бъде полезно да започнете нов бизнес, както и да се справите с проблемите, които трябваше да бъдат решени отдавна. <a href="https://www.edna.bg/astrologia/retrograden-saturn-kakvo-da-ochakva-vsiaka-zodiia-4664640" target="_blank"><u><strong>Сатурн</strong></u></a> ще спаси много от нас от мързел, страх, несигурност. Ще бъде много по-лесно да намерите общ език с колеги и роднини. Най -благоприятните промени ще засегнат Близнаци, Везни, Водолей, Риби, Рак и Скорпион.</p> iStock

11 октомври – край на ретроградния Сатурн

На този ден много семейни разногласия ще изчезнат на заден план. Това също ще намали вероятността от малки проблеми в бизнеса и на работното място. На 11 октомври ще бъде полезно да започнете нов бизнес, както и да се справите с проблемите, които трябваше да бъдат решени отдавна. Сатурн ще спаси много от нас от мързел, страх, несигурност. Ще бъде много по-лесно да намерите общ език с колеги и роднини. Най -благоприятните промени ще засегнат Близнаци, Везни, Водолей, Риби, Рак и Скорпион.

18 октомври – край на ретроградния Меркурий и ретроградния Юпитер

На 18-и две планети ще станат директни едновременно. Меркурий и Юпитер ще направят 18 октомври най-благоприятния ден от този месец. Юпитер ще направи много хора по-мили, щедри и приветливи. Също така голямата планета ще ни върне творческото вдъхновение и сила. Меркурий ще успее да спре потока от клюки и лъжи, които той пусна в края на септември. На този ден истината ще се разкрие за много хора, правейки живота им по-лесен и по-приятен.

21 октомври – пик на метеорния поток Ориониди

Орионидите са поток, който се образува от отломките на Халеевата комета, а радиантът му се намира в съзвездието Орион. Това е денят, в който най-съкровените ви мечти могат да се сбъднат. Опитайте се да повярвате в чудеса на този ден и да си намислите желание, когато видите падащи звезди.

Източник Edna