0 1 min 7 месеца
Сподели

Котката е пухкава топчица топлина, източник на радост, но и добър лечител. Котката открива наличието на здравословен проблем и е способна да помогне да се справи с него.

Свещенни животни

Котката е смятана за свещенно животно на Баст – богинята за плодородието, веселието и… лечебната сила. Котката със своето биополе има способността да трансформира енергеята в болните органи и да ги лекува. Фелинотерапия това е лечебен метод, което се осъществява чрез близък контакт между котката и човека, както и взаимна любов.

Котка или котарак

Представителките на вида лекуват заболявания свързани с нервната система. Мъжките представители облелчават болката и възпаление при радикулит или артроза. Koтката трябва да са емоционално привързани, обичливи, за да може да поеме инициатива, за да лекува стопанина си.

Значение има не само породата, но и цвета на котките.

В Англия и някои Европейски страни белите котки се продават в аптеките, защото се смятат за най-добрите лекари след котките. Белите представители се грижат за положителната енергия.

Сиво-сините котки успокояват нервната система.

Черните котки помагат за премахване на негативната енергия.

Късокосместите котки (сиамски, абисински, ориенталски и т.н.) лекуват заболявания на стомашно-чревния тракт и пикочно-половата система.

Какво лекува котката

Биополето на котките има мощен оздравителен ефект при възпалителни заболявания ставни или гинекологични. Котката при проблем сама открива проблема и ляга близо до болното място. Котката действа успокояващо, премахва тревогата, безсънието, стреса. Котката може да предусеща сърдечни пристъпи. Присъствието на домашен любимец в дома има добър ефект върху стипаните, които е и профилактичен.

Снимка pixabay.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *