Джейсън Момоа и неговата голяма любов Лиса Боне

Сподели

Въпреки разликата във възрастта (Лиса Боне е по-голяма от Момоа с 12 години), двойката се обожава по същия начин, както и двете си деца: дъщерята Лола Йолани (11 години) и сина Накоа-Вълф Манакауапо Намакеаха (9 години). За това свидетелстват многобройни снимки от червения килим, на които двойката Момоа-Боне буквално свети от щастие.

Когато на 20-годишна възраст Лиза участва в комедийния сериал „Crosby Show“, 8-годишният Джейсън я видял по телевизията за първи път. Актьорът признал, че онзи ден казал на майка си: “Искам я”.

От този момент нататък той непрекъснато казваше, че няма да спре, докато не направи Лиса „своя“. Интересно, дали на тази възраст е предполагал, че ще бъде така? Той призна, че е казал това на жена си едва след раждането на децата, защото звучало много страшно.

Да, всички се влюбвахме в актьори, които сме виждали по телевизията, всъщност това беше нашия вкус. Но Джейсън се влюбил за цял живот. Заради Лиса той отишъл в киноиндустрията, въпреки че дълго време не можел да изгради кариера.

Едва след като спечели «Модела» на годината на Хавайските острови през 1999 г., той стана известен, забелязан от създателите на поредицата „Спасителите на Малибу”. Да, да, той играе там, макар че малко хора го помнят.

През 2005 г. 26-годишният Джейсън и 38-годишната Лиза най-сетне се срещнали. Лиса предложила да го закара до хотела, но по пътя спряли в едно кафене, където купила «Гинес» – любимата напитка на Джейсън, тогава той осъзнал, че Лиса е неговата съдба.

Лиса признава, че не се е влюбила веднага в актьора, въпреки че я е закачил. През 2007 г. им се ражда дъщеря Лола Йолани, а година по-късно и син, Накоа-Вълф Манакауапо Намекеаа.

И въпреки че имаше много слухове, че са били женени дълго време, всъщност те се оженили преди две години. И сега те са щастливи въпреки всичко какво: нито разликата във ръста и възрастта, нито бившия брак на Лиса с Лени Кравиц, от когото тя роди дъщеря Зои. Момоа поддържа връзка и с двамата, а със Зои се държи като с дъщеря.

Лиса го нарича най-отговорен и достоен – истински мъж. Затова тя е уверена в него на сто процента, въпреки че около него се увиват доста момичета.

Те постоянно излизат сред природа с децата си, рядко гледат телевизия и не прекарват времето си пред компютъра. Те дори държат животни в тяхната къща в Лос Анджелис.

Сега Лиса се опитва да бъде със семейството си през цялото време, а Момоа е един от водещите актьори и това много им отива.

Ние вярваме, че те са модел на идеалното семейство. А какво мислите вие?

Източник apetiten.info