0 1 min 4 години
Сподели

Новолунието на 19 август 2020 година ще бъде в силния, яркия и пищен знак Лъв!

В 05:41 сутринта настъпва едно от няй–ярките и силните НОВОЛУНИЯ за годината.То ще съвпадне с Преображение Господне.Това е Божествената Нова година , според учителя Петър Дънов.На този ден Слънцето изпраща най–мощния поток духовна светлина към Земята.

Това е новото начало , и тази година е с Новолунието в Лъв.Двете събития ще дадат силен тласък в живота ни.Ще дойде силна енергия и ще настъпят драстични промени в живота ни.Всяка година ние хората получваме нов заряд за израстването си в този момент.Но винаги имаме избор, какво да направим със себе си и със живота си.

Лъва е знак свързан със сърцето ни, с нашите чувства и желания, които седят на най–дълбокото място в тялото ни.Когато обичаме и сме влюбени, когато раждаме децата си, когато творим или създаваме нещо и оставяме следа след себе – това е Лъва.Това новолуние ще покаже и ще ни накара да изкараме всичко на яве , да излезят много неща от дълбините на душата ни, и ще ги изречем, ще се осмелим да искаме и да заявяваме себе си.

Ако до сега не сме успели или не се е получавало то идва момента в този лунен месец много ярко и силно да откроим Азът си.Дошло е време да се осмелим и най–вече да изречем, ще имаме възможност много да комуникираме, ще имаме възможност много да говорим, спорим, заявяваме и искаме да ни се случат мечтите и желанията ни.Силата ще е с нас, волята ни, устрема, вдъхновението и целенасочеността ни ще са водещи сега, и ще допренесат силно и бързо да се случат нещата за които се борим и отстояваме.Време е за нов сценарий в живота ни , време е да напишем новото, да дадем възможност на новите идеи и цели и планове да се възродят и да се реализират.

Ще бъдем свидели на пренаписване на много нови правила, норми, закони.Ще бъдем свидели на един нов начин на живот, на един нов модел, който ще доведе до много градивни моменти в живота ни.Това е месец на силните!Всяка нова Луна носи със себе си и нови начинания, но тази ще бъде по-особена. Тя ще даде заряд за творческа енергия, която е притежание на огнения знак Лъв.Влиянието на новата Луна най-силно ще бъде почувствана от знаците Лъв, Водолей, Телец и Скорпион. Всеки един от зодиакалните знаци ще почувства по своему действието на новата Луна, но за всички тя ще подари голямо вдъхновение.Какъвто и житейски път да следвате сега има възможност за творческо развитие. Бъдете малко егоисти, в добрия смисъл на думата.Това е време, през което с лекота ще успеете да покажете своите най-добри качества. Пожелавам това Новолуние да ни донесе на всички нас, едно голямо удовлетворение, любов, забавления, добри ситуации изпълнени с радост и щастие.И СБЪДВАНЕ НА МЕЧТИТЕ НИ!

С много любов:Ивелина Рускова , астролог

Статия Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *