Сподели

На 26 ноември Нана Гладуиш се сбогува със зрителите на предаването „СЪДЕБЕН СПОР“ също и със съдия Иван Сотиров и  адвокат-журналист Жоро Игнатов. Водещата Нана напуска по собствено желание.

Ромина Тасевска е новата водеща на „СЪДЕБЕН СПОР“. Тя е Мис България 2010, до петък 1 декември ще е част от паналистите на предаването „На кафе„. Зрителите на Гала са забелязали отсъствието на красавицата напоследък, заради старта на съдебното предаване като водеща. 

Снимка: Красена Ангелова/Нова тв

Ромина Тасевска и Жоро Игнатов

„След всичко вече преживяно имам нужда да поема в различна посока и да си дам време. Това е един от най-тежките избори, които съм правила, дори решенията по време на диагнозата ми не бяха толкова тежки, защото бяха предизвестени. Изборът беше труден, защото животът ми мина тук, едни от най-важните етапи ги преживях заедно с вас, зрителите. Благодаря на телевизията за разбирането, отношението, за подкрепата и за прекрасните ми колеги. Благодаря и на вас, зрителите, че плакахте и се смяхте заедно с мен“, каза Нана в последния за нея епизод.

„Поемам щафетата от Нана с благодарност и уважение. „Съдебен спор“ е емблематично предаване, което ще продължи да вълнува хората и да не ги оставя безучастни. За мен то е наистина уникално и се впускам в предизвикателството с много желание и амбиция да даваме трибуна за решаване на истински човешки проблеми“, коментира от своя страна Ромина Тасевска.