Сподели

Обичаната Нана Гладуиш със сълзи на очи се раздели с предаването „Съдебен спор“, защото от много време обмисляла да поеме в друга посока, напуска по собствено желание.

„Близо година отлагах тази среща с надеждата да не се случи, но неизбежното дойде“, каза Жоро Игнатов, докато прегръщаше Нана Гладуиш и й даваше букет в края на нейното последно участие в „Съдебен спор“ по Нова тв днес. Двамата се просълзиха от вълнение.

 

 

 

Жоро Игнатов и Нана се просълзиха от вълнение в последното издание на „Съдебен спор“ с нейно участие. СНИМКА: КАДЪР ОТ ПРЕДАВАНЕТО

„След всичко вече преживяно имам нужда да поема в различна посока и да си дам време. Това е един от най-тежките избори, които съм правила, дори решенията по време на диагнозата ми не бяха толкова тежки, защото бяха предизвестени. Изборът беше труден, защото животът ми мина тук, едни от най-важните етапи ги преживях заедно с вас, зрителите. Благодаря на телевизията за разбирането, отношението, за подкрепата и за прекрасните ми колеги. Благодаря и на вас, зрителите, че плакахте и се смяхте заедно с мен“, каза тя в последния за нея епизод.

„Съдебен спор“ е първото в България съдебно шоу, където своето място намират реални правни казуси от различен характер. 

Вълнуващи човешки истории и различни гледни точки представени  в предаването „Съдебен спор“ – събота и неделя, от 11.00 ч., по Нова, със съдия Иван Сотиров, адвокат и журналист Жоро Игнатов и водеща на предаването от 2010-2023 г. Нана Гладуиш.