0 1 min 3 години
Сподели

Преди да се ожени, той беше сочен за плейбой и купонджия

Преди да се обвърже сериозно с Меган Маркъл, принц Хари бе определян за плейбой и купонджия. Той бе желан гост на всички светски събития и партита, а преди няколко години се забърка в сериозен скандал, защото бе заснет от папараци напълно гол. Всичко това се случи малко преди Хари да стане част от армията на родината си и да отиде на мисия в Афганистан, където възмъжа и това поведение остана в миналото,пише каналът Stars News във VBox7. Малко преди това обаче гръмна скандала с въпросните снимки, направени по време на щур купон в Лас Вегас. Толкова весело било, че компанията се разгорещила до такива нива, че махнали дрехите си, а папараците са си свършили работата.

Няколко години по-късно, след като общестевността във Великобритания бе скандализирана от кадрите, принц Хари проговори за случката по време на интервю в подкаст. Темата бе свързана с психическото здраве на хората, а водещият просто припомни случката, като сподели, че когато е видял снимките, си помислил само, че „този пич е луд купонджия“. Хари от своя страна му отговори доста уклончиво, без да дава детайли за случилото се в онази бурна нощ във Вегас.

„Знам, че доста хора се оглеждат в поведението на другите, за да по един или друг начин оправдаят своето. Доста е логично“, заяви Хари.

Принцът каза, че се е преместил в Калифорния със семейството си, за да „прекъсне цикъла“ на „болка“, която изпитвал като член на кралското семейство и трябвало да „променя това за собствените ми деца“. Херцогът на Съсекс също така призна, че е искал да напусне семейството още в началото на 20-те си години заради „това, което причини на майка ми“ и разкри, че съпругата му Меган Маркъл го е насърчила да ходи на терапия. Той нарече животът в кралското семейство „смесица между филма „Шоуто на Труман“ и да си в зоопарк“.

Снимка Getty Images