Сподели

Според проучване, причината е, че то води до сериозни последствия за здравето.

Днес в бизнес новини публикуваха статия за това как „Италия стана първата страна, която издаде пълна забрана на синтетичните месни продукти на Бил Гейтс, след като многобройни проучвания установиха, че отглежданите в лаборатория фалшиви месни продукти причиняват рак при хората.  Това съобщиха от бТВ. Междувременно в САЩ администрацията на Байдън бързо проследи спорните продукти за одобрение.“

„Италия е първата нация, която каза „не“ на синтетичните храни, на така нареченото „синтетично месо“. Прави го с официален акт“, обяви здравният министър Орацио Шилачи. „Резолюцията призовава за поемане на ангажимент за забрана на производството, маркетинга и вноса на синтетични храни на нашата територия. „Тези разпоредби имат за цел да регулират ситуации, при които общественото здраве в околната среда може да бъде изложено на риск или когато има несигурност по отношение на ефектите от определени продукти, които са или ще бъдат пуснати на пазара или консумирани“, продължи Шилачи.

„От решаващо значение е да има мерки за справяне с тези потенциални рискове и да се гарантира безопасността на околната среда и общественото здраве в такива случаи“, заключи той.

Синтетичното месо беше силно насърчавано от Бил Гейтс и глобалистките елити като решение за така нареченото изменение на климата, пише thepeoplesvoice. Когато продаваше книгата си „Как да избегнем климатична катастрофа“ през 2021 г., Гейтс каза пред MIT Technology Review, че „всички богати страни трябва да преминат към 100% синтетично говеждо месо“.

Сега обаче е доказано, че тази фалшива храна причинява рак чрез обезсмъртените клетъчни линии, използвани за производството ѝ.

Междувременно в САЩ Байдън бързо проследи отглежданото в лабораторията „синтетично месо“ на Бил Гейтс за одобрение, което означава, че магазините за хранителни стоки в цяла Америка вече могат да продават канцерогенното фалшиво месо на обществеността.