0 1 min 3 години
Сподели

Това, което повечето хора не знаят за това изкуство, е, че е наистина древно и всъщност е основано в традиционната японска форма на изкуството Оригами, по-специално вариант, известен като Киригами. Процесът в началото е един и същ, и двете форми на изкуството включват сложното сгъване на лист хартия в желана форма, макар че там приликите свършват.

След това в Kirigami разгънете парчето и поставете разфасовките на желаното място. Очевидно е, че изкуството на рязането на снежинки отклонява тази стъпка по-нататък, обикновено изрязвате парчето, докато е все още сгънато, и след това го разгъвате, за да разкриете желаната форма.

Не може да се отрече, че уникалният дизайн на всяка снежинка е красив и способността да създадете или едно парче, или сложно да изрежете лист хартия, който е бил сгънат няколко пъти, за да създадете поредица от сложно изрязани снежинки, означава, че имате близо безкрайни вариации, с които можете да завършите.

Такава е красотата на Киригами. Направете този ден на снежинките насърчава да вземете това изкуство отново и да създадете своя собствена уникална и специална снежинка.

Желая Ви приказен ден