0 1 min 2 месеца
Сподели

Ралица Балева е топмодел със световна слава, а нейните вени тече австрийска кръв. Времето й минава в различни държави като Франция, САЩ, Швейцария и често се прибира и в България.

Родена е на 23 февруари 1967 година, София.

Тя е най-успялата в чужбина българска моделка през 90-те години като покорява европейските модни подиуми, знае 7 езика. Дядо й е бил учител на Цар Борис III.

Днес тя е бившата съпруга на художника Калин Балев, син на партийния функционер Милко Балев. Продължава да купува картините му. Ралица се омъжва едва на 19 години за Калин и след време заминава да работи зад граница като модел.

Когато се развеждат с Милко Балев запазват близки отношения.

Ралица Балева. е дефилирала за марки като Armani, Versace, Ungaro, Givenchy, Lanvin…

Покойният гений Джанфранко Фере 10 години изработва моделите си по нейните перфектни мерки. Заради факта, че за да имат лицето и тялото й в своите календари и реклами, Pirelli, Yamaha, Campari и Chopard са й броили баснословни суми и плащат на Ралица всеки път, когато публикуват кадри от нейните фотосесии.
Италианското списание Maxim я поставя сред Топ 100 на най-красивите и сексапилни жени в света през 2002 г. Точно през този период – след 31-ата си година – Ралица казва, че е била най-успешна.

Ралица на 41-годишна възраст ражда дъщеря си Маргарет, а таткото е швейцарец с италиански произход Джон Балдзарини.

Така тя не слага точка на успешния си период като жена с реализация, стил, опит.

Снимка Интернет