Сподели

Представяме Ви Миглена Костова от Виена.

Тя оживява картини и бижута, които имат силата на амулети.

Миглена е посветила много години от живота си и на различни духовни практики: енергийни лечения, регресионна терапия, тибетски, китайски и индийски методи на лечение и различни масажни техники против болка.

картина Миглена Костова

Силата на енергийно заредената картина

Енергийно заредената картина и амулетът са една прекрасна възможност човек да се сдобие със свой личен артефакт.

Ще попитате „Защо ми е необходим?“ Ще отговоря така: „Чрез него можете да се сдобиете с помощник, който е винаги с вас.

Освен това получавате невидима подкрепа. Искате ли да постигнете определена цел , тогава чудесно – чрез него имате и лична подкрепа. Ще постигате с повече лекота желани резултати.

Това всичко се случва, защото предметът се слива с конкретно намерение за успех. Вживяването дава тласък на вашето намерение и всичко, което желаете да се осъществи на физически план. Притежателят получава не само идеята, но и пътят по който ще се осъществят.

Енергийно заредени картини и амулети се създават за здраве, за харизма, пари, за личен или служебен успех, за придобиване на дом, за създаване на семейство, за сила и успех, и много още.

За да стане артефактът работещ, трябва да сте наясно какво точно искате, и тогава той ще работи за вас, ще ви оттласне и ще ви даде сила. Обстоятелствата ще започнат да се подреждат и ще ви подкрепят.

Няма значение дали е картина или амулет.

Ако не се познава вибрацията на човек не може да се извършва енергийната трансформация.

Всяка картина се рисува и след това се зарежда енергийно. Притежателят се оказва със сигурен защитник и помощник до себе си.

Този, който прави зареждането/трансформацията трябва да е с голяма ментална сила и да има големи езотерични познания.

Как работи картината?

Тя дава сила в посоката в която е създадена. да се зареди картина е цяло изкуство за което се изисква голямо енергийно умение и владеене на определени мастерски качества.

 

Да се зареди картина е цяло изкуство за което се изисква голямо енергийно умение и владеене на определени мастерски качества.

Целта е да се оживи конкретното намерение. Без него, тя остава само картина, просто предмет.

С енергийно заредената картина се постига и хармонизация на пространството, тя ще успокоява нарастващо напрежение, ще има защитна функция. Такава картина дава възможност и за балансиране на паричния поток.

Контакт с Миглена Костова:

Тел: + 43 699 10 53 27 41

Имейл: miglena.kostova66@gmail.com
Меги Арт-Декор и Картини/MeggiArt-Bildern und Dekor,

Енергийна лечебница и регресионна терапия.

Намерете  ТУК или ТУК Миглена Костова ще се радва да ви помогна по пътя към естественото холистично здраве и зареждане на картини, амулети, бижута!