Сподели
Тук може да прочетете какво Ви очаква през периода 18-24 ОКТОМВРИ направена от Vesi Lina, Youtube канал In the world of Tarot  и да посетите групата й във facebook Рейки, Таро, Езотерика, Окултизъм
Приятно четене
Ще ви дойде нова идея. Ще решите да разчистите ненужното от живота си.Промяната при вас ще дойде неочаквано. Ще се намирате в ситуация, в която сте изяснили много за себе си и сега знаете какво искате да направите по -нататък. Във всяка една област ще може да упражните огромна сила. Ще имате силата на волята, сила, придобита от позиция на разума или поради обстоятелствата.
Необходимо е незабавно да се реши някакъв проблем. Бъдете внимателни, гледайте за скрити клопки.Направете волеви, съзнателен акт, отделяте това, което искате от това, което не искате. Вземете решение смело и хладнокръвно.
По отношение на любовта. След като сте видяли нещата от всичките им страни и сте наясно със себе си и другия ще успеете да намерите волята да продължите напред. Като ще се издигнете в ситуацията като победител, защото ще сте успели да видите цялата картина и да вземете правилното решение.
За тези които са необвързанин сега не е най -подходящият момент за създаване на взаимоотношения, съдбата очаква друго – развитие от вас, укрепване на позициите, разширяване на знанията и като цяло решаване на житейски проблеми от различен характер. Това е съвет да се съсредоточите върху собствения си път и да отбележите някои постижения по него, преди да мислите за любов!
За тези които са във вече съществуваща връзка, сега е момента да решите проблемите. Фокусът пада върху въпросите за властта и контрола в отношенията. Дошъл е моментът да изгладите противоречивите въпроси, да се отървете от конфликтите в двойката и да дедете ново ускорение на делата и събитията между вас .
В семейството някои ще са фокусирани главно върху децата си и тяхното емоционално състояние. Други от вас,
скоро ще разберете за раждане на дете, сватба, годеж или други известия свързани с роднините. В дома ви ще има емоционални събития. За вас започва период на нов етап в отношенията, който може да се нарече-емоционално възраждане.
По отношение на работата добра атмосфера в екипа, спокойствие на работа, без забързани дейности и това ще ви дава добро настроение. Ще ви се даде предимство като покажете творческата и художествена страна на вашата природа.
Не се притеснявайте, бъдете щастливи! Отпуснете се и се забавлявайте, докато работите. Рицарят на чашите съветва да забравите за проблемите, изпробвайте с ентусиазъм новите възможности без колебание.
По отношение на финансов план ще получите някаква новина, свързана с парите. В най -общ смисъл необходимо е да направите изчисленията, да анализирате финансовото си състояние. Може би след това някои ваши планове ще бъдат променени или ревизирани. Най -вероятно ще сте принудени да се откажете от някаква покупка, но това е най -доброто за този момент.
Съветът на картите е да спазвате баланс между даване и получаване. Да се опитвате да помагате, когато другите имат нужда от вашата помощ, както и да сте готови да приемате и поискате помощ , когато се нуждаете. Може помощта да дойде под формата на някаква идея за нещо ново, полезен съвет. Но избягвайте да давате съвети, ако другите не ви ги искат. Всеки трябва да взема сам решение за своя живот и това което за вас е правилно за другя може да е грешно. Помощта трябва да е от чисто материален характер, а не да „давате акъл“, на тоя който няма нужда от това. Проявявайте милосърдие , толерантност, милост и добрата. И знайте, че законът на благополучието работи така “ първо трябва да дадеш , за да получиш“, а това което давате безкористно рано или късно ви се връща в трикратен размер.
Снимка Vesi Lina
Снимка Pixabay