За теб – www.zatebbg.net Новини, Езотерика, Мистика, Рожденици, Вкусни изкушения, Празници, България, Здраве и още

Лечение с дафинов лист

Сподели

Ако изведнъж започнете да изпитвате необичайни болки без видима причина, може да бъде свързано с натрупването на токсини във вашия организъм.

Традиционната медицина предлага различни методи за почистване на токсините, но народната медицина също предоставя ефективни средства:

Един от такива методи е използването на дафинов лист, който помага не само да се изчистят токсините от организма, но и да се облекчат ставните болки. За този процес се използват 25-30 средно големи листа от дафин, които се заливат с 400-500 милилитра вряла вода. След това се затварят с капак и се варят за около 10 минути. Препоръчително е да се използва емайлиран съд, на който да се намаже капакът с тесто, за да се предотврати изпарението на етеричните масла. След това съда с течността се поставя във фурна, която е нагрята на слаб огън.

След като процесът приключи, получената течност се прецежда и се приема на малки глътки през целия ден. През този ден е препоръчително да не консумирате месо. Този метод се използва с цел почистване на организма и облекчаване на болките в ставите.

ВНИМАНИЕ: Тази рецепта е не се препоръчва за продължителна употреба. Добре е да се прилага еднократно или след поставена диагноза от лекар.

Снимка Pixabay.com

 

Последвайте ни тук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

За теб Copyright © All rights reserved.