Сподели

Мирела Величкова е кадифеният глас, които може да чуем в пиано баровете.

Тя още е предприемач и мотиватор личностно развитие.

 

  1. Сподели за себе си?

Аз съм МЛМ предприемач и мотиватор личностно развитие. Избрах да стартирам МЛМ бизнес с компанията Нова Ера. Открих перфектната комбинация: отлични продукти, които работят и дават резултати, стабилна държавна компания и щедър маркетингов план. За година и половина достигнах 8ма степен /от 10 степени и 5 звезди/, доход около 2000лв на месец и пасивен доход, който представлява проценти от евро–азиатския стокооборот на компанията.

  1. С какво свързваш успеха и свободата?

Здраве, пари и свободно време! МЛМ е единствената възможност да стартираш собствен бизнес и само за година да постигнеш финансова свобода, а до 4 години и финансова независимост! Това иска яснота по въпроса какво искаш и защо, което те мотивира и прави продуктивен. Всеки сам поема отговорност за своя успех и свобода!

 

  1. Ако ти предложат високо платена работа готовa ли си да замениш всичко, което си изградилa до сега?

Не! Не бих искала да работя за друг, независимо от цената!

 

  1. Какви книги четеш и как те ти помогнаха да се изградиш като личност?

Чета неща, свързани с приоритетите ми – мрежов маркетинг и мотивация личностно развитие. Това, което развива и надгражда, обаче не е информацията от книгите, а нейното прилагане!

 

  1. Може ли да споделиш кой е най-ценният съвет, който си получавалa или научилa? „Главоболието не е причинено от умора и недоспиване… То е от недоволството ти от живота!“ Това ми помогна да махна недоволството си като с магическа пръчка – осъзнаване на секундата… А съветът дойде индиректно от вътрешния ми глас – този на душата ми.

 

  1. Коя книга промени живота ти? „Богат татко, беден татко“! Робърт Кийосаки „Бъди господар на живота си“ Дон Фейла

 

  1. Какво следва от тук занапред от теб в социалните мрежи като инструмент (Youtube, Facebook )? Отдавна разбрах, че искам да правя мрежов маркетинг по интернет и избрах стратегия – маркетинг на привличането. Създадох свой онлайн курс за това как да откриваш и привличаш нови потенциални партньори всеки ден, като използваш личния си профил във Фейсбук – без откази и възражения. Подарявам курса на всеки от бизнес партньорите си, които проявят желание да прилагат тази стратегия и им помагам в стъпките напред. Предстои ми да проуча и приложа обучение за работа в Инстаграм, с което разполагам. Изграждам себе си като авторитет в моята област в интернет пространството и вече имам резултати: почти всички бизнес партньори в екипа ми са ме открили и са се присъединили именно чрез този метод.