0 1 min 2 години
Сподели
Може да последвате Vesi Lina в платформата Youtube на нейния канал In the world of Tarot  и да посетите групата й във facebook Рейки, Таро, Езотерика, Окултизъм
Приятно четене

Бързи промени предстоят, които може да са шокиращи и трагични за някои. Обичайният ви начин на живот скоро ще започне да се разпада. Ще имате усещането, че всичко, което сте съградили се руши. Може да се случи така, че да трябва да продадете къщата, да се преместите в ново жилище, да смените работното си място, професията си или внезапна раздяла , скандал изобщо нещо неочаквано ще се случи, което ще ви шокира. Смисълът на тези промени е, че ще трябва да научите някои важни истини , да сложите край на старото, за да започне нов етап от живота ви. Промените ще помогнат да се освободите от фалшиви структури в живота си и да оцените себе си. Колкото повече се вкопчвате в фалшивия образ на живота, толкова по- опустошителни ще бъдат промените за вас.
Сега е време да се отървете от общоприетите условия, сковаващите и погрешни вярвания, които задържат вашия растеж. Структурата, която ви ограничава, трябва да бъде унищожена, и само тогава вие ще намерите просветлението. Старият ред трябва да бъде унищожен, за да се направи път на нещо ново.
Някои от вас ще приключат неочаквано връзка или приятелство и ще поемат по своя път. Много напрежение, ядове, които обаче ще загърбите и ще поемете по нов път. В тоя период верен приятел ще ви направи услуга, ще помогне да се справите с трудностите.
При тези, които са обвързани може да има отдалечаване от партньора, разочарование, раздяла или скандали. За необвързаните приятелство или разтърсващ секс, но не и връзка.
В личен план и семейството ще трябва решителна стъпка да направите. Ще има възможност за успешно разрешаване на проблеми и спорове, които може би са се трупали в продължение на години. Всичко ще следва своята собствена рутина, следвана от традициите. Навиците и правилата. Ще има действия бавни, надеждни и премерени. Подкрепа ще имате от млада и грижовна жена ваша роднина или приятелка.
В работата нещата ще са хармонични. Успешни проекти и начинания , разбирателство с колегите. Проявявайте повече търпение и вярвайте , че нещата ще се подредят по най-добрия начин за вас. При други ще има период на почивка , отпуска, прекъсване на работата и изчакване да се види нещата как ще се развият.
Във финансов план период на парични ограничения, липса на дължими заплати и пенсии, прост и аскетичен живот. Ако говорим за някакви споразумения, тогава те могат да бъдат анулирани. Просто се абстрахирайте от финансовите въпроси и насочете вниманието в друга посока. Подредете преоритетите си и ограничете разходите до минимум.
Периодът ще е нестабилен, ще има хубави и неприятни неща. Ще се налага да намерите баланс.Може да ви се налага да правите няколко неща едновременно. Опитайте различни неща, но избягвайте да носите две дини под една мишница. Въпреки ,че периодът ще е изпълнен с напрежение вие ще получите подаръци ( от съдбата или от близките хора), подкрепа . Така че се радвайте на това което имате и не се фокусирайте върху това, което си отива, защото то не ви е нужно вече.

PS: Подредбата е от общ характер за индивидуална лична подредба ми пишете на лични съобщения  Vesi Lina. Ще се радвам да споделите до колкото тази подредба ви резонира!

Желая ви успешна седмица!