Трябва да се освободите това, което имате, за да получите това, което желаете – РАНДИ ГЕЙДЖ

Сподели

Как да привлечете просперитет и благоденствие? Ето списък със законите на успеха от един от най-добрите мотивационни лектори  Ранди Гейдж:

1. Закон на празнината.

Ако имате нужда от нови обувки, изхвърлете старите. Трябват ли ви нови дрехи, изчистете гардероба си. Нужно е по собствена воля да се разделяте със стереотипите си.

2. Закон за циркулацията.

Бъдете готови да освободите това, което притежавате, за да получите това, което желаете.

3. Закон за въображението.

[quads id=10]

Отначало трябва да виждате разцвета във въображението си. Направете описание на идеалния ден и не го показвайте на никого, освен на този, на който имате доверие. Нека ви е под ръка и в свободното си време го препрочитайте.

4. Закон за творчеството.

Ако дадете нещо, то ви се връща десетократно. Когато получавате блага е много важно да ги споделяте с околните. Ако имате дар и не го използвате, то оскърбявате божествената си същност. За да се отнасяте с дължимата почтителност към способностите си, трябва да се радвате на даровете и да ги споделяте с другите. Правите ли го, ще привлечете още повече блага в живота си.

5. Закон за десятъка.

Вселената винаги взима своя десятък. Това просто е закон на благодарността към източника за подкрепата – 10 % от всичко, което имате. Вие никога не знаете, как ще се върне при вас десятъка ви. Обичайно са парите, но може и да е под формата на сдобряване с някого, ново приятелство, изцеляване и т.н.

6. Законът за възмездието и получаванетo.

Ако дадете нещо, то се връща десетократно. Когато получавате блага, е много важно да ги споделяте с другите. Вие трябва да се радвате на подаръците и да ги споделяте с други хора. Ако правите това, ще привлечете още по-голямо богатство в живота си.

7. Закон за всеопрощаването.

Не можете ли да прощавате на другите, няма да можете да приемете и богатството си. Ако душата ви е изпълнена с ненавист, за любовта няма да е останало място в нея. Трябва да се избавите от негативните чувства, които ви изгарят и не ви дават покой.

[quads id=10]

И запомнете: Можеш да си жертва или да си победител, но не можеш да си и двете едновременно.

Източник chetilishte.com

Снимка Google.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *