За теб – www.zatebbg.net Новини, Езотерика, Мистика, Рожденици, Вкусни изкушения, Празници, България, Здраве и още

Предсказанията на Баба Ванга за 2022 г.: Смъртоносен вирус от Сибир

Сподели

Предсказанията на Баба Ванга започнаха след загубата на зрението й.

Всъщност тя е най-известна с прогнозирането на терористичните атаки на 11 септември, изборите на Обама и вота за Brexit. И така, въпросът е какво разкриват нейните прогнози за 2022 г.?

Сигнал за спойлери, природни катастрофи, опити за убийство на Ким Чен-ун и глад – всичко това е плашещ списък.

Прогнозите на Баба Ванга за 2022 г

1) Увеличаване на катастрофите, включително земетресения и цунами

Известният екстрасенс предсказал цунамито от 2004 г. и разкри, че огромна вълна ще покрие брега и хората  ще загинат. Българинът прогнозира, че през 2022 г. няколко азиатски държави, заедно с Австралия, ще бъдат засегнати от интензивни пристъпи на наводнения.

2) Откриването на смъртоносен вирус в Сибир

Екип от изследователи ще открие смъртоносен вирус в Сибир, който досега беше замразен. Поради катастрофалните последици от глобалното затопляне, споменатият вирус ще бъде освободен и може бързо да излезе извън контрол…

3) Липса на питейна вода

Много градове могат да очакват да бъдат засегнати от недостиг на питейна вода тази година. Населението се увеличава и замърсяването на реките ще накара много от нас  да се борят да се хидратират. Всъщност много държави ще бъдат принудени да намерят други решения, за да намерят нови източници.

4) Извънземен кораб ще атакува Земята

Астероид, известен като „Oumuamua“, ще бъде изпратен от извънземни, за да търси живот на Земята, а неземните същества могат дори да вземат пленници, когато кацнат!

5) Нападение на скакалци в Индия

Баба Ванга предсказва апокалиптични сцени в Индия и посочи, че  температурите там ще достигнат невероятните 50° по Целзий. След това скакалците ще атакуват култури и земеделски парцели, причинявайки огромен глад.

6) Виртуалната реалност ще вземе надмощие

Ясновидката разкри, че тази година хората ще прекарват повече време от всякога пред екраните. Поради непрекъснато нарастващите ни пристрастявания към технологиите, много хора ще  се впуснат в низходяща спирала  и опасно ще объркат фантазията с реалността…

Интересен факт:

Въпреки че тези прогнози са абсолютно ужасяващи, британският вестник  he Mirror“  потвърждава, че 68% от тях са се сбъднали . Прогнозите на екстрасенса, които се оказаха верни, включват; трагедията в Чернобил и трагичното изчезване на принцеса Даяна под моста Алма.

Източник MSN

За теб Copyright © All rights reserved.