Сподели

Благодаря много на Емилия Белчева за интервюто.

1. Как започна всичко и как се превърна в твоя професия?
– Когато разбрах, че единственият който може да ми помогне съм самата аз. Бях треньор по много спортове, притежавах спа центрове и виждах от кухнята какво и как работи, имах досег до хора пътуващи и споделящи опит от цял свят. Тогава усетих, че трябва да съчетая всички знания и да си помогна сама. И успях. А споделяйки го с други видях колко много работи при тях. Така разбрах какво искам да правя, и че искам да помагам на хората да бъдат по-здрави, да премахнем причините за проблемите, а не следствието. Само така можем да излезем от омагьосания кръг.

2. С какво свързваш успеха и свободата?
– И с двете свързвам това да разполагам със своето време и аз да определям кога и какво искам да правя. А с успеха свързвам всеки миг, в който виждам семейството си щастливо. За мен е това най-големият успех. Ако децата ми са щастливи, то аз съм успешна майка и съм дала добър личен пример. Ако съпругът ми е щастлив, то аз успешен партньор. Всеки е едно завършено цяло, но заедно правим нещо по-добро.

3. Какви книги четеш и как те ти помогнаха да се изградиш като личността, която си днес?
– На автори, които имат, това което е ценно за мен – щастливо и сплотено семейство, разполагат с времето си, балансирам между семейство и работа и не се лишат нито от едното, ното от другото. Хора, които са извили душата си, чуват вътрешния си глас, разбират и се наслаждават на материалното, без да го отхвърлят, хора които виждат връзката между душата и тялото. И именно това надграждам в собствените си книги.

4. Какво би споделила, как да се грижим за гръбната си?
– Като пием нужната за нас вода, като се храним правилно и нямаме наднормени килограми, които да му тежат, като седим правилно в ежедневието си, правим редовен масаж с топка и ролер, не позволявайки мускулите ни да изпадат в крайности, като се движим правилно и редовно (по 40 мин всеки ден) и като имаме време за себе си. Истината е, че гръбнака показва нашето психично състояние и от него зависи как работи всеки един орган в тялото ни. Дали храносмиламе или имаме запек, дали сме щастливи или тъжни, дали имаме претоварен черен дроб и таим гняв вътре в себе си или ще живеем в лекота.

5, Какво трябва хората да очакват на турнето?
– Тълен рестарт и много силна трансформация. Въпросът е дали те са готови за това. Ще разгледаме всичко, което влияе на нашето физическо тяло – храна, вода, сън, стойка, светлина… Ще си поговорим в констелации с душата и с тялото си, с нашата женска енергия, а за финал ще програмираме бъдещото и ще надникнем какво ще ни случи и какви ще бъдем след 3 години. Ще свалим маските, които носим, ще разкрием тайната на емоциите и как да не бъдем кукли на конци. Всички присъстващи ще научат тайните на щастливия живот и как наистина да се чувстват живи. Защо са дошли на този свят и какво е време да постигнат.

 

 

Снимки от Емилия Белчева

 

Още:

Коя е Емилия Белчева? Хармонизирай тялото, ума и вътрешния Аз.