2020 – годината на Металния плъх

Сподели

Предстоящата 2020г. ще отвори нови възможности.

В любовен план дава възможност за ново начало или прилив на емоция във вече съществуващите връзки, не е изключено и появата на нови членове на тези, които имат семейство. Годината ще е успешна за занимаващите се с бизнес.

Годината на започва в събота на 25-ти януари и ще приключи на 11 февруари 2021г. Годината на металния плъх идва веднага след Годината на земното прасе (2019) и преди Годината на Металния Бик (2021)!

Плъхът е първият знак от цикъла на 12те животни според Китайския зодиак и поради тази причина този период от време се счита за година на ново начало и обновяване.

Годините на Плъха са: 1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020 и 2032.

Годината на металния плъх ще е силна, просперираща и щастлива за всички китайски зодиакални знаци. Всеки ще може да покаже решителност по отношение на своите цели, стремежи и дори своите хобита. 2020г. ще е страхотна година за основаване и развитие.

Тези, които планират да купят недвижими имоти, да започнат бизнес или да инвестират пари в дългосрочен проект, имат големи шансове да бъдат удовлетворени в бъдеще.

Но внимавайте! Този тип инициативи ще бъдат успешни само ако бъдат внимателно планирани.

В началото на годината, първите дни на февруари са изключително ярки и изпълнени с мотивация. За разлика от твърде лабилната 2019г. през 2020г. ще получим свежи идеи, нови планове и много енергия.  Приливът на енергия ще позволи на мнозина т нас да изпълнят много от плановете, които сякаш бяха блокирани до сега. Ще се родят и нови идеи. За да бъде силна годината оставете товара от миналата година, всяко чувство на съжаление, обвинени или страх ще бъдат ваша пречка.

За разлика от годината на Плъха през 2020г. се препоръчват ярки, светли дрехи, изобилна храна – особено такава, която мишката обича да яде (сирене, плодове и семена). През годината носете ценни дрехи и бижута, бъдете щедри и не пестете – плъхът обича богатството и лукса.

[quads id=10]

Металният елемент, според китайската традиция, създава вода, а това ни подсказва, че през 2020г. особено успешни ще са тези, които се занимават с металната промишленост, производство на автомобили и машини, ИТ, високотехнологична индустрия, козметика и здраве.

Годината на Плъха 2020 е под знака на металния астрален елемент, за разлика от Годината на прасето, която е била под елемента Земя. Всички действия, които ще бъдат инициирани през година, ще се ръководят от успех. Трябва да следвате целите си уверено и решително. Трябва да бъдете неумолими, за да постигнете целите си и никога да не се оставяте да се обезкуражавате от провал, проблеми или трудности.

След 2019 г., година, пълна с непредвидими ситуации в любовните въпроси, 2020 г. ще бъде по-спокойна. През годината вашият любовен живот навлиза в хармоничен път, а комуникацията ще бъде много по-лека и ще помага да го поддържате.

[quads id=10]

През цялата 2020 г. късметът е на ваша страна, но трябва да се възползвате веднага щом почука на вратата ви. Китайците казват, че нищо не плаши късмета повече, отколкото когато се съмнявате в него. От своя страна тези, които проявяват ентусиазъм и действат бързо, ще могат да гарантират своя успех.

Годишни символи според Фън Шуй

Номера: 5, 7, 9

Цветове – през годината се препоръчват светли, релаксиращи цветове.

  • Бяло – енергизира духа и умствения фокус.
  • Жълто – насърчава оптимизма и надеждата, подпомага концентрацията и вниманието и стимулира интелекта.
  • Синьо е характерният цвят на надеждност и сигурност и увеличава креативността.
  • Зелено – представлява растеж, жизненост и изобилие. Синьо: е характерният цвят на надеждност и сигурност и увеличава креативността.
  • Сиво стимулира концентрацията, но е изтощително за тялото.
  • черно – насърчава интроспекция и отваря нови хоризонти.

Късметлийски дни: 4-ти, 8-ми, 13-ти, 22-ри ден на всеки месец

Късметлийски посоки:  югоизток, североизток, запад

Източник selena-fashion.eu

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

За теб Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.