Днес, 21 декември, е денят на Бонбоните тип Панделка

Сподели

Денят на бонбоните тип панделка (Ribbon Candy Day) е ежегодно тържество, празнувано на 21 декември всяка година. Ярките, цветни, лъскави текстурирани бонбони с тънка панделка са традиционни коледни бонбони. С наближаването на Коледа празничното нямаше да завърши с коледните бонбони, наречени Ribbon Candy. Почерпете сладките си зъби с различни вкусове на панделка, за да направите празника изпълнен. Ribbon Candy Day е идеалното извинение да се насладите на дегустацията на цветните бонбони с панделки.

„Понякога си мисля, че единственото нещо, което най-много обичам в това да бъда възрастен, е правото да купувам бонбони, когато и където искам.“ – Райън Гослинг

Денят на панделките с панделки се чества от 1998 г. Джуди Панкоуст от Ню Хемпшир създаде този забавен празник на бонбоните. Тя е създала този ден на рождения ден на баща си и той е искал кутия бонбони с панделка за този ден. Бащата на Джуди почина през пролетта на 1998 г. и тази година Джуди няма никой, който да даде кутия бонбони с панделка.

Джуди създаде страница във Facebook, за да разпространи думата и по този начин да превърне Деня на панделките с лента като национално признат ден за честване. Ribbon Candy е  твърд бонбон,  който се продава около коледния празничен сезон в Северна Америка.