Днес, 27 юли, кой има имен ден?

Сподели

Това е един от светците – лечители, на когото приписват способност да лекува болести на душата и тялото. Вярва се, че молитвата към него може да излекува и най-тежката болест, за която няма лек. Енергията на тази същност лекува деформациите и неразположенията, предизвикани от черни магии, родови проклятия, уроки, омраза, породили като следствие болести на тялото и душата. Помага при заболявания на нервната система, последица от увреждания в мозъка или в гръбначния стълб, заекване, проблеми със слуха, говора и зрението. Вярва се, че свети Пантелеймон винаги открива точната причина за болестта и според нея праща и подходящо лечение. То винаги е свързано не само с придържане към здравословен начин на живот, но и с нравствено и духовно пречистване и издравяване.

Можете да работите с енергията на думите на тази молитва за здраве винаги, когато усещате някакво неразположения. Всяка година на 27 юли можете да призовавате светеца да бди над вас през следващата година.

„Обръщам се смирено, с вяра, надежда и с любов към небесната същност, която наричам свети Пантелеймон. нуждая се от твоята подкрепа и напътствия, за да излекувам душата и тялото си от преходното, тленното, вредното, ненужното, отровното, опасното, отвирусите на злото, независимо дали сам/а съм се заразил/а с тях или някой умишлено ми ги е пратил.
Призовавм те аз (трите имена, дата на раждане, посочете къде се намирате в момента, когато

Четете тази молитва; ако се молите за друг човек, посочете кой е и защо го правите). Нека твоята лечебна и пречистваща енергия проникне и в най-тъмните кътчета на моето съзнание, мисли, чувства и емоции. Нека плащът на небесната закрила и лечебна сила да ме покрие, за да възстанови нарушената хармония в душата, да пречисти и възстанови моите фини тела, да разшири каналите, по които протича Божествената енергия на любовта и живота. Нека, ако това е в съответствие с моята карма и избор, да ми бъде помогнато да се излекувам от (посочете заболяване). Обещавам да не забравям, че злото поражда зло, болести и неразположения, които само прошката и любовта могат да лекуват, както и енергията на Небето, от което искам сила и подкрепа, за да преоткрия себе си и да се върна на моя път. Благодаря.“

Н. Ничева „По пътя на спиралата“

Имен ден празнуват: Панчо, Панка, Пантелей, Горан, Добри, Добрин, Добрина, Добринка

Източник Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.