Джейми Елиас показа договора си от „Черешката на тортата”, реши да дари хонорара си.

Сподели

Блондинката дава 700 лева за купуване на средства от първа необходимост за болницата в Русе

Българката с ливанска кръв Джейми Елиас, която беше първата домакиня в новия сезон на предаването „Черешката на тортата“ и успя да предизвика възмущението на стотици потребители в мрежата и пред екрана, сподели, че е решила да дари хонорара си от предаването.

В личния си профил тя публикува снимка на договора си за участие, а средствата ще дари за закупуване на средства от първа необходимост за болницата в град Русе.

„За да даваш добър пример не е нужно да си инфлуенсър, адвокат, лекар, учител, писател или актьор. За да даваш добър пример трябва да си преди всичко добър човек. Живеем във време, в което да се присмееш на другия се счита за “по-достойно” от това да му помогнеш и подадеш ръка. Във време, в което вие ще запомните какво съм направила, как съм се държала, но не помните цифрата на хората, които ежедневно се борят за човешкия живот в условията на Ковид. Вие може и да не си спомняте, но аз помня. Ето защо реших да дам хонорара си от “Черешката на тортата”, възлизащ на 700 лева, за закупуване на средства от първа необходимост за болницата в град Русе. И не го правя, за да се докажа на някого или да лустросам името си – правя го, защото така го чувствам и така е редно. А вие, какво запомнихте от мен?!“ – написа българската Шехерезада.

Поребител, пък веднага я посече в коментар и я посъветва да изтрие снимката на договора, тъй като е подсъдимо.

„Нямаш право да излагаш на обществено достояние договорни отношения между две страни без разрешение на другата страна, по- добре го изтрии и не се прави на интересна – защото е подсъдимо.“ – пише той.

Припомняме, че с участието си в предаването, студентката по психология, която се прочу у нас като „българската Шехерезада“, даде много „Много храна за очите, но и храна за размисъл“. Тя не бе сигурна дали месото се пече или вари на скарата, освен това на въпрос „От какво месо е смес каймата“, тя отговори „Месото е кайма“.

Източник Тrafficnews.bg