На 5-и април – обща молитва за изцеление на планетата

Сподели

Очаква се 1 милион вярващи от цял свят да се включат с молитва и медитация в името на оздравяването на човечеството.

Обединени, с вяра в доброто, отговорни за нашия свят, за мислите си, ние избираме да не сме в общия страх и паника, а напротив, знаейки силата на човешкия потенциал веднъж осъзнали Божественото си съзнание – нека се обединим 1 милион души по целия свят – и да създадем силна вълна за промяна към новото.
Под този призив ще се обединят и ще кажат молитвите си или ще медитират вярващи хора от целия свят на 5 април в 05:45 българско време.

Обръщението е към всеки един, който чувства от сърце, че иска да допринесе за общото благо, както и до хора – вдъхновители, имащи влияние в групи, учители, медитиращи, водачи в различни формати и социални групи.
Според инициаторите на масовата молитва на 5 април в 05:45 сутринта българско време се отваря мощен енергиен космически портал, обусловен от подреждането на Юпитер и Плутон в една линия със Земята. 
При отварянето на този астрономичен портал, човечеството има възможност да се обедини в едно цяло – едно съзнание, едно сърце – чрез силата на Любовта, с което да направим огромна крачка към новото съзнание. Съзнание, освободено от ограниченията, страха, паниката, съмнението, робството, влиянията на егото, поглеждайки дълбоко навътре в нас, се казва в обръщението. Съзнание, изпълнено с плодовете на мъдростта, равенството, братството, свободата, осъзнало единството си с Бога и живеещо в пълнота. Съзнание, раждащо в душите ни самоосъзнаване и мир.

Време е да разградим старите структури, управляващи света, да надраснем коронавируса и съпътстващия го страх, влиянията от 5G мрежата и смъртоносната й радиация. Да посеем добродетелите на новото време и да се замислим като индивидуални души и като човечество. Защо това ни се случва? Да се огледаме. И да видим как можем да го променим.

Всичко, което е извън нас – е отражение на това, което се случва вътре в нас. Затова и силата на тази колективна молитва се състои във вглъбяването на всеки един от нас навътре в себе си, в собствения си Храм, в собствената ни сила, като проводници на Бог. Осъзнавайки тази сила и обединявайки я помежду си – ние можем да съграждаме чудеса.
Колкото и да е трудно, Истината трябва да бъде осъзната. Светът преживява тези изпитания и беди, защото ние сме го допуснали. Първо в душите си. После това се е отразило на света около нас. Важно е да осъзнаем това, за да можем искрено да изпратим мощна Вълна от Любов под формата на колективна молитва и тя да даде плод.
Това, което е отвътре, е и отвън. Преодоляването на злото вътре в душата на всеки един от нас, на разрушителните черти от характера ни, на неовладяната сила на нашето его – това е истинският път към Промяната и отвън. Новата Епоха се ражда първо вътре, после и отвън. Нека всички ние имаме това предвид докато се молим.
Обединени в един ден, в един час с цялото си сърце и искреност, ние можем да се възползваме и да впрегнем тази мощна енергия точно в този миг , концентрирайки мислите си в обща молитва с цел израстване в най-добра и градивна посока за човечеството и душите ни. За целта ще е нужно масово участие и обединение на сърцата и съзнанията ни в един фокус и намерение на ниво, което до сега не е било постигано на планетата Земя. Нужна е промяна! Нека се събудим и обединим!
За да бъдем успешни в това начинание, е нужно да оставим настрана всички привидни различия, гледни точки, мнения, осъждания на другите и това какво ни или не ни харесва в техните характери. Този тип разделения са точно тези, които са възпирали нашето планетарно развитие толкова дълго през човешката история!

От този момент нататък, нека се отървем от всички етикети и да се фокусираме единствено върху нашата обща цел – едно по-добро и осъзнато бъдеще в хармония с природните закони, поставяйки за основа добродетелите, които изоставихме.

Източник

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *