Адел пред списание Vogue – ОТ ДРУГАТА СТРАНА

Сподели

33 -годишната поп суперзвезда е дала отделни интервюта за британското и американското издание на Vogue – първото й за пет години – докато се подготвя да издаде своя дългоочакван четвърти албум.

Той ще бъде озаглавен 30 – това е възрастта, на която тя се омъжва за дългогодишния си партньор Саймън Конецки и след това го напуска.

„Целият ми живот се разпадна и нямах никакво предупреждение за това“, каза певицата, признавайки, че е „отхапала граната“ и я е хвърлила в брака си.

Във вторник тя пусна кратък откъс от предстоящия си сингъл , озаглавен Easy On Me, който ще бъде пуснат изцяло в петък, 15 октомври.

 

Адел на корицата на VogueИЗТОЧНИК НА ИЗОБРАЖЕНИЕ,СТИВЪН МАЙЗЕЛ/VOGUE

Надпис на изображението,Адел е на корицата както на британското, така и на американското издание на Vogue

Обяснявайки текстовете, в които тя пее „Спокойно за мен …“, Адел каза: „Не е като някой да ме хване, но сякаш напуснах брака. Бъди любезен и с мен.

„Това беше първата песен, която написах за албума и след това не написах нищо друго в продължение на шест месеца, защото бях като:“ Добре, добре, казах всичко.

„След като се развеждам, изискванията ми са високи. Има много голям чифт обувки, които трябва да се запълнят.“

Въпреки предишните съобщения, че често потайната певица се е омъжила за Konecki през 2016 г., тя каза пред списанието, че не са го направили до 2018 г.

„Графикът, който пресата има за моята връзка, за брака ми, всъщност е напълно погрешен“, каза тя. „Оженихме се, когато бях на 30 … и тогава си тръгнах.“

Тя не разкри колко време е минало, докато се разделят, но каза: „Не беше много дълго“. Тя е подала молба за развод през 2019 г.

Сега Конецки живее отсреща от бившата си съпруга и двойката споделя попечителството над Анджело.

 

Адел казва, че новият й албум е записан, за да помогне на деветгодишния си син да разбере защо тя и баща му се развеждат.

„Исках да му обясня чрез този запис, когато той е на двадесет или тридесет години, коя съм и защо доброволно избрах да разглобя целия му живот в преследване на собственото си щастие“, каза звездата пред Vogue.

„Това го правеше понякога наистина нещастен. И това е истинска рана за мен, която не знам дали някога ще успея да излекувам“, добави тя.