Половинката на Ваня Джаферович – Евгения Джаферович е с повдигнато обвинение

Сподели
След проявена агресия, половинката на Ваня Джаферович – гримьорката и блогър Евгения Джаферович е с повдигнато обвинение.
Обвинение по чл. 131 от НК за причиняване на лека телесна повреда при хулиганство е повдигнато срещу съпругата на Ваня Джаферович – Евгения Джаферович. След като това е станало, тя е била освободена от полицията срещу парична гаранция от 1000 лв., писа „Монитор“.
Съпругата на бившия футболист е била задържана и разпитана в Пето районно управление след проявена агресия на пътя. Джаферович се оказа жената, която вчера е нападнал друга пред децата им, заради направена забележка.
Инцидентът се е случил в центъра на София минути преди 8 сутринта. Пострадалата жена возила в колата си 9-годишния си син към училище, когато стигнала до столичната улица „Дунав“ малко след кръстовището с бул. „Княз Александър Дондуков“. В този момент от съседна сграда излязла Евгения, която водела двете си деца със себе си. Тя пресякла на непозволено място улицата и застанала до паркиран наблизо бял джип със софийска регистрация. След това отворила вратата на возилото и в нарушение на Закона за движение по пътищата започнала да качва децата от страната на пътното платно.
След направена ѝ забележка, Евгения ритнала колата на другата жена. „Тогава тя стана много агресивна – започна да рита колата ми, а след това отвори пасажерската врата и ме удари в лицето и ръката пред очите на сина ми, който изпадна в шок“, разказа пострадалата Наталия Радославова, която е журналист от „Монитор“.
Може да бъде изображение с 2 души