Обща енергия за периода 22-28 ноември

Сподели
Може да последвате Vesi Lina в платформата Youtube на нейния канал In the world of Tarot  и да посетите групата й във facebook Рейки, Таро, Езотерика, Окултизъм
Приятно четене

Търсене на хармония: за всичко има своето място и време. Повишено състояние на молитва, медитация , чувство на благодарност, стремеж към висините на духа, идеализиране, одухотворяване на материята чрез ежедневна работа. Духовно усъвършенстване, учене , придобиване на нови умения. Вашата работа ще даде резултат, ще получите удовлетворение. Ще трябва да следвате два различни пътя. От едната страна оставате ученик и има още какво да учите от живота, а от друга страна ставате учител за ваши близки хора. „Никой не ти е приятел, никой не ти е враг, но всеки човек е твой учител“ (К. Антарова). Използвайте ситуацията да научите нещо ново от другите, както и вие да ги учите използвайки своя опит. При вас ще има непредсказуемост, жажда да излезете от рутината, жажда за промяна и приключения. Ще намерите нестандартно решение за ваш проблем. Ще сте жадни за нови знания.
В любовта: Дългогодишна привързаност, доверие и лоялност. Отношенията са изградени на солидна основа на доверие и взаимопомощ, те са стабилни и е много трудно да се разруши такава връзка, чувствата са силни и дълбоки. Но при някои от вас партньорът е променлив емоционално, не знаете какво може да очаквате от него. Налага се да премислите мъдро някои аспекти от вашите взаимоотношения.
Ако връзката се развива от дълго време, тогава това е преход към ново ниво на отношенията.
За тези които не са обвързани има дълбоки емоционални травми, които водят до застой в любовта, трябва да ги осъзнаете и да се освободите от тях. Сега не е благоприятно време да започнете нова връзка, а да разчупите всички блокажи , които ви пречат.
По отношение на работата:
На работа ще имате одобрение и похвала от началниците. Ще сте уважавани от колегите, ще се ползвате с авторитет. Ще има хармония и спокойствие на работното място.
Вие сте на точното за вас място. Вие вървяхте дълго и упорито към целта и сега най-накрая ще бъдете забелязани, действията ви ще бъдат одобрени и подкрепени.
Във финансов план:
Празни инвестиции, ненужни разходи. В никакъв случай не си струва да заемате пари ще задлъжнеете . Фалит или финансова криза . Период на безпаричие. Но в същото време, ако сега ситуацията с парите е плачевна, скоро ще свърши.
Какво ново предстои:
Нова среща , запознанство , подарък. Радостно събитие, нова любов. Откровеност. При някои празник, рожден ден, раждане на дете , зараждане на любов или творчески проект. Новата любов ще е с вашия пламък близнак или сродна душа и тези отношения ще се запазят трайни.
Намиране на вътрешна тишина. В живота – да намериш своята половина. Златното съкровище на тишината. Думите сега са излишни, усетете близостта с душата си. Не говорете много, потопете се в усещането за мир и хармония със самите себе си.