Поли Генова обяви пола на бебето след симпатичен гаф

Сподели

Певицата Поли Генова е в трепетно очакване на второто си дете. Че е бременна, сподели малко по-рано през лятото, а в ефира на NOVA обяви и пола на бебето след симпатичен гаф.

Тя разкри, че синът ѝ, Даниел, обича да прегръща момиченцата по детските площадки. Запитана дали това означава, че очакват момиченце, Поли се засмя и каза, че май си е признала. Поводът за това признание беше друг въпрос – как 2-годишният син на Поли приема факта, че ще става батко. Певицата призна, че Даниел все още не разбира какво се случва, но пък от време на време обичам да ходи и да прегръща корема на майка си.

Иначе певицата заяви, че нито първото ѝ дете, нито второто, са били планирани. Поли и годеникът ѝ са убедени, че детцата сами решават кога да „дойдат“ при родителите си и те само нагаждат графиците си.

Поли Генова призна, че животът ѝ нерядко е изпълнен с трудности и крайности, но пък обожава професията си и това я кара да не спира през времето. „Важна ми е мотивацията в крайна сметка“, обясни тя и определи работата си като своя мисия.

Източник vbox7

Снимка Instagram

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

Поли Генова се сгоди за половинката си Джоузеф

Поли Генова очаква второ дете (ВИДЕО)

Поли Генова снима в новия си клип половинката си Джоузеф (Видео)

Поли Генова се омъжи тайно

Поли Генова в Като две капки вода – сезон 9 All Stars!