Календар на фазата на луната на 2 март в Риби ♓

Сподели

Новолунието в Риби на 2 март носи въздишка на облекчение

Новолуние в Риби ще пристигне на 2 март 2022 г., за да внесе малко спокойствие, креативност и разширяване в живота ви. Можете да въздъхнете с облекчение, тъй като това е една от първите луни – нови или пълни – с нищо освен с добри вибрации. Време е да поставите някакви намерения, без обичайната съпротива. Готови ли сте да се възползвате от най-големите си мечти? Време е да копаете дълбоко, да медитирате, ако трябва, и да си позволите да мечтаете. Като едно от най-вълшебните новолуния на годината, това е възможност да направите скок на вяра, като Вселената напълно ви подкрепя.
Не забравяйте, че на всеки 28 дни сме дарени с вълшебно Новолуние . Новолунията носят в себе си уникален прозорец от време, който ни позволява по-лесно да споделяме намеренията си с Вселената.

Имате възможност да засадите семената, за да проявите нов живот за себе си.

Повърхността на лунния диск не е осветена. 1-дневната млада Луна е в ♓ Риби .    
Дата Фаза на Луната Лунен знак
2 март 2022 г НОВОЛУНИЕ в 17:34чНоволуние Новолуние РибиРиби 12 ° 06′
 

Луна в РибиРиби:

Луната в Риби и има най-голяма чувствителност и проницателност към заобикалящата среда. Можете да изпитвате чувство на несигурност, да бъдете пасивни и само да чакате и да видите какво се случва в живота ви. Ако се занимавате с творческо или духовно търсене, ще се възползвате от голямото въображение на Рибите.

Органи, повлияни от лунния знак на РибиРиби :

♓стъпала,
♓пръсти,
♓хипофиза,
♓епифизна
♓жлеза.

Хирургически операции:

Не – Хирургическите операции не се препоръчват по време на Новолуние.

Кои планети ще бъдат в Новолуние?

Юпитер близо до това Новолуние в Риби увеличава, усилва и разширява тази енергия. Уран също е в микса, изпращайки високи вибрации към новолунието и приготвяйки някои уникални възможности за вас. И тъй като Сатурн и Плутон не правят аспекти на новата луна, няма да се налага да работим толкова усилено, за да получим достъп до тази магия. Много от външните планети хвърляха сянка върху новолунието и пълнолунието през последните няколко месеца – и в резултат на това трябваше да работим усилено, за да проявим промяна в живота си. Но това свършва сега!

Неблагоприятен ден за постригване на косата

Дата Лунна фаза Лунен знак
Яркост
2 март 1лунен ден Новолуние КозирогКозирог 0%
2 лунен ден : Неподходящ период за ходене на фризьор, подстригването може да предизвика негативни реакции на околните и да доведе до конфликти.
Луна в Риби : По-добре е да не се записвате час при фризьор за определен период от време, това може да се отрази негативно на здравето на косата.
снимка Фейсбук