Общата енергия за периода 4-10 ОКТОМВРИ

Сподели
Тук може да прочетете какво Ви очаква през периода  4-10 ОКТОМВРИ направена от Vesi Lina, Youtube канал In the world of Tarot  и да посетите групата й във facebook Рейки, Таро, Езотерика, Окултизъм
Приятно четене
За вас започва период на нови чувства, нови отношения, който може да се нарече-емоционално възраждане. Може би ще подновите романтични отношения или ще се запознаете с един приятен/а млад/ а жена /мъж. Очаква ви нов етап от емоционалното развитие, чувственост и зрялост, ще трябва да се научите да се доверявате на чувствата си и да ги изразявате. При някои ще има обсъждане на любовните отношения, признание в любов. Започва нов етап в отношенията при тези които имат връзка или нова любов за а останалите. Едни отношения , които ще ви изпълнят с емоции и тръпка, ще бъдат свеж полъх в живота ви. Ще започнете нова авантюра, ще сте ентусиазирани и изпълнени с радост. По отношение на семейството ще се наложи да вземете важно решение. Премисляйте разумно нещата, избягвайте да осъждате близките си и да ги критикувате. При някои хора ще се разиграе като решаване на правни въпроси , известя свързани с дела.
По отношение на работата настъпват промени. Разширяване на хоризонтите, нови възможности, късмет в бизнеса и това ще бъде пълна изненада, а не нещо планирано. Благоприятен ход на събитията, „чист късмет“ (това може да бъде просто от огромно значение в някои сфери на дейност, където всичко зависи от външните обстоятелства). Може да чувствате , че нямате власт над професионалната си дейност – тя е тази, която има власт над вас. Картите съветват да се вгледаме внимателно към своите текущи и уж малки неща в работата, за да успеем да се отворим към нещо ново и интересно за нас. Това може да обогати нашия опит. Силна ще е позицията ни в работата, добра заплата, успешни сделки, успех в материалните дела и духовно развитие. През тази седмица ще имате благополучие и успешно ще се справяте с финансовите дела, макар да има трудности , но ще имате силата да се справите с тях. Какво ново предстои? Нови възможности, партньорски отношения, перспективи, контакти, планове, проекти.Вие се подготвяте за ново развитие: От една страна чувствате удовлетвореността от приключване на първия етап, от друга страна, не можете да чакате да започнете следващия етап от работата. Вие ще получите новини, свързани с бизнеса . Ще ви предстои командировка или близък контакт с колеги. Добро време, за да публикувате своите творчески постижения или да започнете нов творчески проект. Някой ще ви предложи помощ или ще ви даде добър съвет.
Желая ви успешна седмица!
Може да бъде изображение с 1 човек и текстово съобщение
Снимка Vesi Lina
©Pixabay