МЕСЕЧНА ПРОГНОЗА ЗА СЕПТЕМВРИ с ТАРО

Сподели
Тук може да прочетете какво Ви очаква през месец СЕПТЕМВРИ направена от Vesi Lina, Youtube канал In the world of Tarot  и да посетите групата й във facebook Рейки, Таро, Езотерика, Окултизъм
Приятно четене
За любовен план: Кралица меч
В тази област, Кралица Меч дава осъзнаване на себе си и смисъла на нашата връзка с друг човек. Най-често това се изразява в опит да се погледне на тази връзка от всички страни, да се осъзнаят проблемите и да се направи всичко, за да се подобрят нещата, които не ни допадат и ни притесняват. Това е време, когато ние вече имаме нужда от партньор, който да е равен с нас и може би да започне да действа по-решително. Картата показва, че ние няма да толерираме някои неща вече. В такива случаи това става под формата на протест под формата на студенина, тънка или дори хаплива ирония.
Финансово отношение: Крал чаши
Емоциите ви влияят върху финансовите транзакции и бизнес решенията. Шансовете за успех се увеличават с пълна отдаденост на каузата, но все пак има вероятност да има някои проблеми с контрола върху ресурсите, инвестициите и собствеността. Може да е по -разумно да го поверите на професионалист. Кралят на чашите за придобиване на богатство често има повърхностно социално самочувствие . Той мисли за съдбата си и често плува „без кормило или платна“. Трябва да сте по-разумни към финансите и да не харчите за глупости.
Работа: Крал пентакли
Картата показва преди всичко нашата устременост към безопасност и към увереност в бъдещето, постигане на стабилност. Работата ще донесе радост, голямо умение, търпение и способност да се доведе делото до край. При Крал Пентакли обикновено частта с финансите винаги е наред, освен това има изключителен нюх към всичко, което може да донесе пари. Той никога не пропуска своя шанс. Кралят на пентаклите е не само добър в своята работа, той е ръководител, бизнесмен и изкарва добри пари. Така че тоя месец ви се дава успех в работата.
Какво си тръгва от нашия живот през септември:
Напуска ни чувството на опустошение , депресия , тревожност и нещастие. Напускат ни финансовите проблеми, чувството на изоставеност.
По 5П човек понякога е бил в едно такова полузаспало , полудепресивно състояние , когато нищо не го привлича и няма убедителни причини нито да живее , нито да умре. В най-добрия случай – „Блажени са бедните духом“. Това е упадък , нещастна серия , когато се чувстваме жалки , изоставени и понякога наистина се намираме в затруднени обстоятелства. Но тези състояния този месец си отиват от нашия живот.
Напускат ни мрачните мисли , страхове за своето положение , песимизъмът , когато сякаш всичко се разпада наоколо. Излизаме от черната дупка и си връщаме творческата енергия.
Какво идва в нашия живот през септември:
Може само да мине знам , какво искаме и да сме объркани пред много възможности, да не знаем коя от тях да изберем. Объркването идва, поради наличието на няколко различни възможности и при това , еднакво несигурни. Много желания , много варианти. Трудно определяне на приоритетите ,своята цел и преминаване към действия . Нови свежи , но неопределени идеи в главата , но за момента нищо конкретно , постоянно , съществено. Създаване на въздушни кули, приказни перспективи. Липсата на реализъм, но и художествен и артистичен растеж, голяма творческа енергия.
Вие ще се колебаете да вземете решение.Трудно ще е да се избере от различни алтернативи и затова чувствате разочарование. Пречат ви емоциите или пропилявате енергията си вместо да я насочите в нужното русло. Първият опит за постигането на целта е бил несполучлив , защото не сте били съсредоточени, и не сте използвали максимално уменията си. Сега ясно виждате грешките си и неуспешните начинания и това ще ви дава възможност да действате по-целенасочено. Успели сте да преодолеете объркването и развиете по-реалистична представа за живота. Ще сте настроени да успеете във която и да е област. Вие трябва да погледнете на ситуацията отстрани и да разберете, какво всъщност се случва. Сега имате възможност да разгледате внимателно всичките варианти и да вземете разумно решение. Трябва да се съсредоточите върху това, което ви е сега необходимо и трябва настойчиво да го реализирате в реалния живот, разумни идеи. Ако имате ясни цели, то Вашия упорит труд и усърдна работата ще бъдат възнаградени.
Съвет за септември Паж пентакли:
Преди всичко много учене, проучване, усърдие и работа. Вашата внимателна и усърдна работа ще бъде възнаградена. Начинанието ви ще доведе до бавен, но сигурен напредък.Може би вие ще получите писмо, което ще окаже влияние върху бъдещия ход на събитията.Ако се подготвяте да подпишете договор, отново го прочетете внимателно. Бъдете внимателни с документите.Може би ще вземете участие в едно проучване:трябва да се съсредоточите върху детайлите и да работите с много документи.Трябва да обърнете внимание на своите физически и материални потребности.
Направи наредбата Vesi Lina
Youtube канал In the world of Tarot