0 1 min 10 месеца
Сподели

Кой е 13-тият зодиакален знак?

Змиеносецът е 13-тият зодиакален знак, който е открит през 1931 г, а  Ватикана я пази в тайна защото е Божествена.

Ако сте родени между 27 ноември и 17 декември, се смятате за Змиеносец, вместо Стрелец, и имате черти както на Скорпион, така и на Стрелец.

Вие се отличавате със силна интуиция, ясновидство, свръхсензитивност, светла аура и широки души. Считате се за древни души, които носят Божията любов и са носители на Истината.

Змиеносецът има златно сърце, готово да приема всички земни недостатъци, и същевременно притежава дарбата да комуникира с иреалното, което му дава ориентация в правилния житейски път. Те са тук, за да осветляват и да даряват любов, но също така и да посочват грешките. Змиеносецът е символ на изконната истина. Не можете да го измамите, защото той вижда мислите, намеренията и действията ви. Той се отнася към тях снизходително, защото знае, че извън истината няма друг път. Всеки по-рано или по-късно го разбира.

Змиеносецът е дарен с уменията и познанията да лекува и да отваря портали към неизвестното. Общуването с Змиеносецът е винаги поучително, дори и когато се забавлявате заедно. Те никога няма да ви подведат, излъжат или манипулират. Честността е символ на тяхната вяра. Те може да приемат вашите лъжи, за да не нарушат вашият свят, но вие автоматично губите доверието им. Останалото е на вас да намерите собствения си път, за да стигнете до Истината.

Бог създаде последния зодиакален знак, Змиеносец, за да бъде коректив на илюзорното щастие и да носи просветление.

снимка Pinterest