10 Всяващи Страх Моменти, Заснети от Входните Камери

Сподели

Почти няма да видите врата без тази прекрасна джаджа наречена шпионка, това е дупка на вратата, с която може да огледате пространството зад вратата, но предполагам, че вече го знаете това, но какво ако една вечер ви звънне звънеца, а зад вратата не видите вашите съсед, който е дошъл да ви помоли за сол или майка ви която се прибира от магазина, но наистина нещо ужасно, което да ви накара да сте в ступор. Тези малки камери, които са били разположени до шпионките на входните врати записват странни и мистични явления, преди началото на видеоклипа проверете кой стои зад вашата врата, в противен случай никога не бихте знаели, и напишете под видеото какво сте видели, и в това видео ще ви представя 10 от най-зловещите кадри заснети от камерите поставени на входните врати.

1. Това зловещо видео е качено в социалните мрежи преди няколко години, в самото начало на записа, можете да видите мистериозен човек, който стои на входа на верандата, изглежда че оставя пакет на земята, качва се в колата и бързо изчезва, какъвто и да е обекта е малко размазан и се вижда в долният ляв ъгъл, и се вижда как започва да се надува и става по-голям и изведнъж започва да лети и изведнъж излита над зрителното поле, този видеоклип беше разпространен в социалните мрежи и са представени редица обяснения, някои зрители сметнаха този инцидент като шега, но не са могли да определят какво точно е това, други са сметнали кадрите за свръхестествени, твърдейки, че тъмната фигура в началото е призрак и това което лети след това е неговият дух, други зрители пък твърдяха, че това нещо е като буболечка, която е започнала да пълзи от лявата част на камерата. Искам да знам вашето мнение, долу в коментарите споделете вашето мнение.

2. Този зловещ запис е заснет в САЩ, зад шпиноката можем да видим как от тъмнината се приближава страшен клоун с червени балони, той е дошъл точно пред входната врата и е започнал да гледа към шпиноката, няколко секунди по-късно просто си тръгва, въпреки факта, че това се случва доста често в Америка, все пак това изглежда много страшно, никой не би знаел какво има в главата му, а вие какво мислите? Клоунът просто е решил да изплаши жителите на къщата или той е имал съвсем друга цел, долу в коментарите споделете вашето мнение.

3. Америка, щатът Флорида. Собственикът на къщата е бил много изненадан, когато забелязва как черна мечка е звъняла на входната врата, във видеоклипа се показва как мечка се приближава към къщата, започва да си играе с коледните украси и след това натиска звънеца с носа си, собственикът на имота няколко пъти убедително казва на мечката да си тръгне и той го слуша, след кратко време, мечката си тръгва.

4. Този страшен видеозапис е заснет в Мексико, на видеозаписът виждаме как нещо свети в двора на съседа, и се оказва, че това е огън, огънят става все по-голям, докато в един момент не покрива целият двор, пламъците попадат и в къщата на автора, собственикът се насочва към входната врата и вижда как дворът на съседа му гори, той бързо отива да вземе пожарогасител, но осъзнава, че нещата вече са извън контрол, човекът споделя, че мобилното приложение на звънеца го е уведомило за движение близо до неговата входна врата, и само след четвъртото известие, той най-накрая се е събудил за да провери шума, съпругата му веднага се е обадила на пожарната, за щастие никой не е пострадал след инцидента.

5. Това кратко видео показва, момента, в който призрачна същност посещава къщата, собственикът е бил у дома, когато бива известен от приложението, че пред входната му врата е засечено движение, когато той е излязъл да провери, там е нямало никой, както споделя собственика, след това той е решил да погледне записите от камерата, и това което той е видял го е притеснило, на кадъра виждаме светеща топка или светлина, преминаваща покрай камерата, която бавно се унася и сякаш влиза в къщата, този обект има достатъчна плътност за да може сензорът за движение да го засече и собственикът да бъде уведомен, някой потребители предположиха, че това е някакво насекомо, другата част от потребителите твърдят, че това е дефект на камерата, въпреки това, мнозина вярват, че това е призрак, а какво мислите вие, приятели? Долу в коментарите, споделете вашето мнение?

6. Тази страшна снимка е качена в интернет още през 2017 година, случката се случва в Америка, като описание автора е написал: ,,Приложението Умен Дом ни събуди късно през нощта като ни уведоми, че пред вратата датчиците за движение са уловили движение“ мъжът се е събудил и е видял, че няма никой пред неговата входна врата и си е помислил, че датчиците са уловили бягащите котки, но след известно време, отново получават уведомление от приложението, и след като поглеждат камерата, те са били в шок, там те са видели нещо средно между жена и мъж без ръце, или поне си ги държи зад гърба и злонамерена страшна усмивка.

7. В началото на 2018 година в Тексас входната камера запечатва много страшен кадър. Отново приложението Умен Дом идва в помощ на собствениците като ги уведомява за движение пред тяхната входна врата, собствениците на жилището поглеждайки към камерата забелязват, че това е огромна змия която е пълзяла по вратата и се опитва да влезе в къщата, и в един момент змията пада, но змията не се отказва и продължава отново и отново, тези кадри наистина са обезпокоителни. Какво мислите?

8. В самото начало на този запис, направен с помощта на камера, която е разположена до шпионката, виждаме обикновена котка, която скача и излиза извън кадър, благодарение на неговите движения може да се разбере, че видеозаписът не е фалшив или специално монтиран, при снимането на този видеоклип е валяло дъжд, но обърнете внимание на дъждовите капки, къщата се намира на брега на океана, собственикът споделя, че това може да е просто мъгла, други потребители твърдяха, че най-вероятно това е просто силен вятър който се удря в къщата което позволява на капките да се издигнат, напишете вашето мнение долу в коментарите.

9. През 2018 година камерата разположена до шпионката е записала това странно видео, пред входната врата внезапно се появява някакво странно бяло същество, тя прави няколко странни движения и изведнъж изчезва, скептиците казват, че това е просто насекомо, което се е качило на обектива на камерата, но другата половина от потребителите в интернет твърдят, че камерата наистина е успяла да улови свръхестествено създание.

10. В този момент собственикът е бил вкъщи и е гледал телевизор, когато е получил известие, че пред входната му врата има движещ се обект, когато е проверил заснемането на живо от камерата първоначално е помислил, че вижда мъж с дълга коса, който се крие от дясната част на вратата, собственикът няколко пъти е попитал кой е, но не е получил отговор, в крайна сметка зловещият посетител показва истинската си форма тя е пълзяла точно до шпионката, където всъщност е била и разположена камерата, на кадрите можете да видите паякообразно същество, собственикът е бил потресен от видяното.

Youtube/Ayhan Infire